Passar inte tiden? Klicka på knappen nedan så kan du beställa och hämta en tid som det passar dig.
Det går oxå att ta kontakt via facebooksidan Idas Köttlåda
Salami med grönpeppar och lök
ingredienser:Nötkött, Småfläsk(EU.ekologisk råvara), Koksalt, Lökpulver, Vitpeppar, Grönpeppar, Strösocker, Druvsocker, Konserveringsmedel E250Kallrökt över alspån
Ölpinnar
Innehåller: Nötkött, Småfläsk(EU ekologisk råvara), Koksalt, Svartpeppar, Rosmarin, SENAP, Paprika, Salvia, Timjan, Lök, Koriander, Socker/druvsocker, Konserveringsmedel E250Kallrökt över Alspån
Kallrökt innanlår skivat
Innehåller: Nötkött, Koksalt, Socker/Druvsocker, Konserveringsmedel E250Varmrökt över Alspån
Kallrökt innanlår i bit
Ingredienser:Saltad med saltlake innehållande Vatten, Koksalt, Lakemedel (druvsocker(majs) Stabiliseringsmedel E451, Konserveringsmedel E316), Konserveringsmedel E250Traditionell rökning på bokspån
Prinskorv
Ingredienser:Nötkött, Småfläsk (EU ekologisk råvara), Vatten, Potatismjöl, Koksalt, Lökpulver, Vitpeppar, Ingefära, Muskot, Konserveringsmedel E250Varmrökt över Alspån
Falukorv
Innehåller:Nötkött, Småfläsk (EU ekologisk råvara), Vatten, Potatismjöl, Koksalt, Lökpulver, Vitpeppar, Ingefära, Muskot, Konserveringsmedel E250Varmrökt över Alspån
Choritzo
Innheåller: Nötkött, småfläsk (EU ekologisk råvara), Vatten, Koksalt,Paprikapulver, Svartpeppar, Oregano, Socker/druvsocker, Vitlök, Cayenne, Konserveringsmedel E 250Kallrökt över alspån
Ostgrillare
Innehåller: Nötkött, Småfläsk (EU ekologisk råvara), Vatten, Potatismjöl, Koksalt, Lökpulver, Vitpeppar, Ingefära, Muskot, Konserveringsmedel E250Varmrökt över Alspån
Rolsbergas färskkorv
Innehåller: Nötkött, fett från gris (Rosersbergs Gris), Vitvin, Ramslök, Koksalt, Vitlök, Svartpeppar, Lagerblad.
Oxsalami
Innehåller: Nötkött med ca 20% fett, Koksalt, Vitpeppar, Grönpeppar, Strösocker/Druvsocker, Konserveringsmedel E250Kallrökt över Alspån
Varmrökt saltrulle
Innehåller: Nötkött, Koksalt, Socker/druvsocker, Konserveringsmedel E 250Varmrökt över alspån
https://www.facebook.com/idaskottlada
Copyright © All Rights Reserved