Hämta i butiken

BOKA FÖR AVHÄMTNING I BUTIKEN


Genom att fylla i formuläret nedan så kan du boka din beställning och sedan enkelt plocka upp den i butiken en tid som passar dig.



Ange:

  • Vilka produkter du önskar att boka
  • Önskemål om vikt på produkterna
  • Önskemål om tid och dag för hämtning
  • Skicka


Jag plockar ihop din beställning och återkommer sedan med summa att swisha samt en tid för hämtning.

 
 
 
 
 
Hello world

Hängmörat nötkött

I listorna anges mitt standardsortiment. Det är dock högt tryck så vissa detaljer kan vara slut. Skriv en förfrågan så återkommer jag om det är några frågetecken.

Styckdetaljer av nötkött

Pris/kg

ca vikt

övrigt

Färs 12%

145

0,5kg

(oftast djupfryst)

Färs extra fet 20%

145

0,5kg

(oftast djupfryst)

Högrevsfärs

240

0,5kg

(oftast djupfryst)

Filé (halva)

650

0,9 - 1,2kg

Ryggbiff med kappa

430

1,0 - 1,3kg


Entrecote

450

0,7 - 1,1kg


Rostas

350

0,8 - 1,0kg


Rostbiff

230

0,8 - 1,0kg


Picanha/Rumpstek med kappa

270

1,7 - 2,5kg


Innanlår

230

0,8 - 1,3kg


Ytterlår

160

0,7 - 1,3kg


Triangelstek/Tri-tip

225

0,8 - 1,3kg


Bog

160

0,8 - 1,4kg


Högrev

225

0,7-1,4kg


Fransyska

180

0,8 - 1,4kg


Grytbitar

175

0,5 - 0,9kg


Luffarbiff/Fjäderbladsbog

220

0,9-1,2kg


Ossobuco/skivat lägg med ben

140

0,5 - 1,0kg

(oftast djupfryst)

Flankstek

330

0,5 - 0,8kg


Slaktarbiff/Njurtapp

250

0,7-0,9kg

djupfryst

Shortribs

160

1,7-2,9kg

(oftast djupfryst)

Brisket/Bringa hel

160

3,7-4,5kg

Kind

250

0,6-1kg

djupfryst





Djupfrysta inälvor och styckdetaljer av nötkött

Pris/kg

ca vikt

övrigt

Lever

80

0,8 - 1,5kg


Hjärta

60

1,8 - 2,3kg


Tunga

100

0,9-1,5kg

Njure

50

0,3 - 0,6kg

Njurtalg

45

0,5 - 0,7kg


Svans

110

1,1 - 1,3kg






Märg och ledben

45

lösvikt


Pepparbiff

(av innanlår, marinerad och färdig att lägga i stekpannan)

350kr/kg

400-800g

Lövbiff av innanlår (2 skivor/ förpackning)

299kr/kg

200-600g

Hamburgare

199kr/kg

5 st a ca 150g

Charkuterier

Största delen av mitt kött förädlas hos Bjärhus som är riktigt duktiga på gammaldags mathantverk!

Alla korvar görs för hand med naturligt fjällster och ingen korv är den andra lik.


Det blir fantastisk kvalitet på charkuterierna då dom görs på utvalda hängmörade styckdetaljer ifrån mina djur. Alla korvar utom Oxsalamin innehåller även en gnutta grisfett från Rosebergs gårds utegrisar.

Charkuterier av hängmörat nötkött

Pris/kg

ca vikt

övrigt

Falukorv

200

0,5 kg


Lunchkorv/Tjock grillkorv

230

0,4 - 0,6kg


Grillkorv med vitlök och basilika

230

0,4 - 0,6kg


Wienerkorv

250

0,5 - 0,7kg


Prinskorv

265

0,5 - 0,7kg

Rolsbergas färskkorv

med ramslök

230

0,4 - 0,6kg


Choritzo

295

0,4 - 0,5kg






Charkuterier av hängmörat nötkött

Pris/hg

ca vikt

övrigt

Ölkorv

46

180-250g


Ölkorv STARK

46

180-200g


Oxsalami

42

200-260g


Salami med grönpeppar och lök

42

200-260g


Kallrökt innanlår i bit

40

250-400g


Kallrökt innanlår, skivat

42

80-150g

Varmrökt rulle, skivad

38

80-150g

Bresaola/

Lufttorkat innanlår i bit

100

50-200g

beräknas färdig till jul

Bresaola/

Lufttorkat innanlår, skivat

115

45-150g

beräknas färdig till jul

Ingerdienslista för alla charkuterier hittar ni längst ner på sidan under respektive bild.

Ägg KRAV från Hyllehög Gård 

120

1 flak/30st

Charkuterier